formular contact

Top 5 Plugin-uri pentru Formulare de Contact în WordPress

Formularele de contact reprezintă o componentă esențială pentru orice site WordPress, oferind utilizatorilor posibilitatea de a intra în contact cu proprietarii site-ului într-un mod simplu și convenabil. Există numeroase plugin-uri și instrumente disponibile pentru a crea formulare de contact în WordPress, dar astăzi vom discuta despre cele mai bune formulare de contact care pot fi utilizate pentru această platformă populară.

Contact Form 7:

Acesta este unul dintre cele mai populare și utilizate plugin-uri pentru formulare de contact în WordPress. Contact Form 7 oferă o interfață intuitivă și flexibilă pentru crearea formularelor de contact. Este ușor de instalat și configurat, permițând personalizarea detaliată a câmpurilor de formular, a mesajelor de succes și a altor setări. De asemenea, acest plugin oferă suport pentru reCAPTCHA, astfel încât să poți adăuga o protecție împotriva spam-ului.

WPForms:

WPForms este un alt plugin popular pentru formulare de contact, cunoscut pentru interfața sa ușor de utilizat și pentru funcționalitățile avansate pe care le oferă. Acesta vine cu un constructor de formulare trascălucit și intuitiv, care permite crearea rapidă a formularelor personalizate. WPForms oferă, de asemenea, funcționalități precum notificări prin e-mail, integrare cu servicii de plată și multe altele.

Gravity Forms:

Gravity Forms este un plugin premium pentru formulare de contact, care oferă o gamă largă de funcționalități avansate. Cu Gravity Forms, poți crea formulare complexe și personalizate, utilizând funcții precum trascălucirea, afișarea condiționată a câmpurilor și integrarea cu diferite servicii terțe. Acest plugin permite, de asemenea, gestionarea și exportarea datelor colectate prin formularele de contact.

Ninja Forms:

Ninja Forms este un alt plugin popular și ușor de utilizat pentru formulare de contact în WordPress. Acesta vine cu un constructor trascălucit și drag-and-drop, care facilitează crearea și personalizarea formularelor. Ninja Forms oferă, de asemenea, funcționalități suplimentare prin intermediul extensiilor, cum ar fi integrarea cu servicii de e-mail marketing sau posibilitatea de a crea formulare de plată.

Formidable Forms:

Formidable Forms este un plugin puternic pentru formulare de contact, care permite crearea formularelor complexe și avansate în WordPress. Acesta vine cu un constructor trascălucit și o varietate de câmpuri disponibile pentru personalizare. Formidable Forms oferă, de asemenea, funcții precum filtrarea și afișarea datelor colectate, integrarea cu servicii terțe și opțiuni de gestionare a formularelor prin intermediul panoului de administrare.

În concluzie, există numeroase opțiuni excelente pentru crearea de formulare

Share: